× بستن تبلیغات

























راهنمای تور وسفر

 

وقت سفارت فنلاند

در این متن قصد داریم شما را با وقت سفارت آشنا نماییم. از آن جایی که فنلاند از کشور های عضو اتحادیه اروپا می باشد، بنابراین برای سفر به این کشور، افراد باید اقدام به دریافت ویزای شینگن نمایند.

 

 

دریافت ویزای شینگن مراحلی دارد که در ادامه متن شما را با مراحل اخذ ویزا و تعیین وقت سفارت فنلاند بیشتر آشنا خواهیم کرد.

وقت سفارت فنلاند

درباره کشور فنلاند

فنلاند کشوری است که در شمال اروپا واقع شده است. پایتخت این کشور هلسینکی می باشد. کشور فنلاند 4/5 میلیون نفر جمعیت دارد. واحد پول فنلاند یورو، زبان مردم سوئدی و فنلاندی می باشد. همین طور اغلب مردم فنلاند از دین مسیحیت پیروی می کنند. کیفیت زندگی مردم فنلاند بسیار بالا می باشد. بهترین ماه برای سفر به کشور فنلاند ماه آگوست می باشد. در این ماه دمای هوا به طور میانگین 17 درجه سانتی گراد است. خیابان مانرهایم، موزه‌ی ملی فنلاند، استادیوم المپیک هلسینکی، جاذبه های گردشگری هلسینکی، پارک مرکزی، منطقه‌ی Hietaniemi، کلیسای صخره‌ای، سیومنلینا (Suomenlinna)، موزه‌ی آکسلی گالن-کاللا، جزیره سوراساری، میدان سنا و … از جاذبه های گردشگری این کشور می باشند. که در طول سفر به کشور فنلاند می توانید از این مناطق بازدید نموده و لحظات خوش و به یاد ماندنی را سپری کنید.

کشور فنلاند

راهنمای سفر به کشور فنلاند

در متن بالا با این موضوع آشنا شدید که کشور فنلاند چطور کشوری می باشد. این کشور را می توان یکی از بهترین کشور های حوزه اشکاندیناوی نام برد. سفر به این کشور تحت عناوین مختلفی صورت می گیرد. این کشور با توجه به اقتصاد قوی که دارد می تواند خواستگاه بسیاری از افراد برای سفرهای تجاری و کاری باشد. لازم به ذکر است فنلاند با توجه به زیبایی های فراوانی که دارد مورد توجه افراد برای تفریح و گردش بوده و هست. نکته مهم این است که برای سفر به کشور فنلاند باید اقدامات مهم را انجام داده تا بتوانید سفر راحتی به این کشور داشته باشید. وقت سفارت کشور فنلاند را می توان اولین قدم برای سفر به این کشور دانست. ما نیز در این متن سعی بر این داریم تا وقت سفارت فنلاند را مورد بررسی قرار داده تا عزیزانی که قصد سفر به این کشور را دارند با مقدمات سفر آشنا شوند.

سفر به کشور فنلاند

سفارت فنلاند در تهران

آدرس سفارت فنلاند: تهران، خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، خیابان حدادیان، پلاک ۲ می باشد. ساعت کار سفارت بین ساعت 12-9 می باشد. در این ساعات افراد می توانند برای دریافت وقت سفارت فنلاند مراجعه نمایند.

وقت سفارت فنلاند

باید گفت افرادی که قصد سفر به کشورهای خارجی را دارند، باید در اولین اقدام وقت سفارت آن کشور را دریافت نمایند، تا بتوانند مقدمات سفر به این کشور را برنامه ریزی نمایند. وقت سفارت فنلاند با توجه به موضوع متن مورد بحث می باشد. همانطور که در متن بالا به آن اشاره شد کشور فنلاند یکی از کشور هایی می باشد که سفر به آن تحت عناوین مختلفی صورت می گیرد. شما با دریافت وقت سفارت، به مرحله مصاحبه خواهید رفت و می توانید اقدامات لازم برای اخذ ویزای این کشور و سایر کار ها را انجام دهید. در کل می توان گفت وقت سفارت کشور فنلاند اولین مرحله برای سفر به این کشور می باشد.

وقت سفارت فنلاند

دریافت وقت سفارت فنلاند

یکی از موضوعات قابل بحث این است که افراد برای دریافت وقت سفارت چگونه باید اقدام نمایند. باید گفت دریافت وقت سفارت کشور فنلاند مانند سایر کشورها می باشد. افراد از چندین روش می توانند نسبت به دریافت وقت سفارت اقدام نمایند. اولین حالت این است که افراد خود به صورت حضوری در سفارت این کشور در تهران حضور یافته و نسبت به رزرو وقت سفارت فنلاند اقدام کند.

هماطنور که گفته شد برای سفر به کشور فنلاند یک سری از اقدامات باید صورت گیرد، تا افراد بتوانند به راحتی به این کشور سفر کنند. گفته شد که راه های مختلفی برای رزرو وقت سفارت موجود است و افراد می توانند یکی از این راه ها را برگزینند. بعد از رزرو وقت سفارت فنلاند افراد به مرحله مصاحبه خواهند رسید و  مسئولین سفارت از متقاضیان سفر به این کشور، دلایلشان را پرس جو می کنند. بعد از مصاحبه، درخواست متقاضی به مرحله بررسی می رود. که این مرحله را در پاراگراف های بعدی برایتان توضیح خواهیم داد. برای سفر به کشورهای اروپایی مانند فنلاند حساسیت بیش از حدی وجود دارد و متقاضیان سفر به این کشور باید مدارک و دلایل کافی را به سفارت تحویل دهند.

اقدامات و نکات لازم برای دریافت وقت سفارت فنلاند

مدارک مورد نیاز وقت سفارت فنلاند

افراد متقاضی بعد از آن که توسط شورای سفارت فنلاند تائید شدند و موفق به اخذ ویزای این کشور شدند، می توانند نسبت به سایر پروسه ها اقدام نمایند. این پروسه ها شامل ارائه مدارک مورد نیاز ویزا، رزرو بلیط هواپیما، مشخص نمودن مکان اسکان و … می باشند. لازم به ذکر است نوع سفر در اتخاذ این عملیات می تواند تاثیر گذار باشد.

1) اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

2) دو قطعه عکس ۴*۶؛ عکس باید رنگی با زمینه‌ی سفید

3) بلیط رفت و برگشت هواپیما

4) تاییدیه رزرو هتل فنلاند

5) کپی کارت ملی

6) کپی تمام صفحات شناسنامه

7) تمکن مالی با مبلغ حداقل هشت میلیون تومان

8) بلیط هواپیمای رفت و برگشت به کشور فنلاند

9) واچر هتل برای کل مدت اقامت در فنلاند

 10) امضا و اثر انگشت متقاضی

11) فرم درخواست ویزا که باید به صورت تکمیل شده و تایپ شده باشد.

برای اخذ ویزای تجارتی فنلاند علاوه بر مدارک بالا به موارد زیر نیز نیاز می‌باشند.

گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و بانک صادرکننده آن را تایید کند کند.

 پاسپورت باید حداقل یک صفحه‌ی سفید برای چاپ ویزا تایلند  داشته باشد.

کپی شناسنامه، کارت ملی، رزرو هتل و پرواز حتماً باید روی برگه‌های جداگانه و در کاغذ  A4باشد.

لازم به ذکر است بعد از دریافت وقت سفارت فنلاند و گرفتن تائیدیه از این سفارت، باید مدارک گفته شده را برای اخذ ویزا به این سفارت تسلیم نمایید.

مدارک مورد نیاز سفر به فنلاند

مراحل دریافت وقت سفارت و ویزای فنلاند

برای دریافت ویزا افراد باید یک سری مراحل خاص را انجام دهند. متقاضیان ویزای فنلاند ابتدا باید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین در سایت کنسولگری این کشور تکمیل نماید. سپس از طریق سایت و یا به صورت حضوری وقت سفارت فنلاند را از روی تقویم سفارت تعیین نمایند. در روز تعیین شده، فرم درخواست ویزا تکمیل شده را به همراه سایر مدارک به سفارت تحویل دهند. در ضمن فرد باید در وقت سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری حتما در سفارت حاضر شود. پس از انجام مصاحبه در صورتی که صلاحیت فرد برای دریافت ویزا توسط پلیس مهاجرت در سفارت تایید شود، پاسپورت وی به همراه سایر مدارک به سفارت فنلاند ارسال می شود، تا ویزا به پاسپورت الصاق شود. افراد باید در نظر داشته باشند که در هنگام مصاحبه صادق باشند و به همه سوالات پاسخ دهند. هم چنین در نظر داشته باشند که در وقت سفارت تعیین شده باید کاملا به موقع حاضر شوند و تاخیر نداشته باشند. زیرا تاخیر سبب کاهش شانس افراد برای تایید صلاحیت می شود.

مراحل دریافت ویزا

تعیین وقت سفارت فنلاند برای انواع ویزاها

انواع ویزای فنلاند شامل ویزای کاری، تفریحی و گردشگری، دیدار خویشاوندان، تجاری و … می باشند. که این ویزا ها به صورت تک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود برای افراد صادر می شوند. البته هزینه این ویزا ها با یک دیگر متفاوت می باشد.

وقت سفارت فنلاند برای ویزای کاری

وقت سفارت فنلاند برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فنلاند برای ویزای توریستی

همه افراد برای سفر به هر کشوری به اطلاعات ضروری آن کشور نیاز دارند. در ادامه متن قصد داریم نکات ضروری برای سفر به کشور فنلاند را در اختیار شما قرار دهیم تا در صورت سفر به این کشور، راحت تر کار های خود را انجام دهید.

لازم است بدانید که شماره اضطراری فنلاند 112 و کد این کشور +358 می باشد. برق شهری کشور فنلاند 230 ولت و 50 هرتز است. نوع دو شاخه های این کشور، از نوع F می باشد. خوب است که بدانید فنلاند حدود یک ساعت و نیم از تهران عقب تر می باشد. زبان رسمی مردم فنلاند، فنلاندی و سوئدی و هم چنین واحد پول آن ها یورو می باشد.  میانگین هوا در این کشور 17 درجه سانتی گراد بوده و بهترین ماه برای سفر به فنلاند، ماه آگوست می باشد. فرودگاه‌های بین‌المللی فنلاند، فرودگاه هلسینکی است.

تعیین وقت سفارت فنلاند برای انواع ویزاها 

دعوتنامه فنلاند

می توان گفت که تمام پروسه های گفته شده مانند دریافت وقت سفارت فنلاند، در نهایت به دریافت ویزا ختم می شود. حال افراد برای دریافت ویزای این کشور، راه ها و دلایل مختلفی را می توانند به سفارت فنلاند ارائه دهند. ارائه دعوت نامه های مختلف به سفارت می تواند بهترین و کاربردی ترین دلیل برای سفر به این کشور باشد. دعوت نامه های مختلفی از قبیل دعوت نامه های کاری، تجاری، تحصیلی، گردشگری و … برای سفر به این کشور موجود می باشند. متقاضیان سفر به کشور فنلاند با ارائه دعوت نامه های مذکور می توانند، روند دریافت ویزا را سرعت بخشند. پس می توان نتیجه گرفت ارائه دعوت نامه به سفارت فنلاند یک عامل سرعت دهنده می باشد. لازم به ذکر است دریافت دعوت نامه تضمینی صد در صدی برای سفر به این کشور نمی باشد.

بررسی تایید صلاحیت دعوتنامه توسط سفارت فنلاند

در متون بالا به این نکته اشاره شد، که بعد از دریافت وقت سفارت فنلاند و مصاحبه، شورای این سفارت برای تایید صلاحیت افراد متقاضی سفر به مشورت می پردازند. مسئولین این سفارت با بررسی سوابق و مدارک فرد متقاضی، نسبت به قبول کردن و یا رد کردن درخواست وی تصمیم می گیرند. در این مورد باید گفت هر آنچه که مدارک و دلایل افراد برای سفر به این کشور محکم و قانع کننده تر باشد، درصد دریافت ویزا از این سفارت بالاتر خواهد رفت. پس می توان گفت در ارائه مدارک و دلایل سفر به این کشور باید نهایت دقت و وسواس را به خرج دهید.

بررسی تایید صلاحیت توسط سفارت فنلاند

هزینه وقت سفارت فنلاند و اخذ ویزا

هزینه اخذ ویزا به عوامل متفاوتی بستگی دارد. مثلا این که افراد اقدام به دریافت ویزا یک بار ورود، چند بار ورود، موقت یا دائم نمایند، هزینه های متفاوت و متغییری دارد. علاوه بر این که افراد مبلغی برای اخذ ویزا می پردازند، باید مبلغی نیز برای تعیین وقت سفارت فنلاند پرداخته شود. برای سفر به کشور فنلاند، هزینه ها فقط شامل هزینه اخذ ویزا و تعیین وقتن سفارت فنلاند نمی باشد. بلکه در طول سفر برای امکانات رفاهی، تفریحی، اقامتی، خورراک و … به هزینه هایی نیاز می باشد. که این هزینه ها بسته به نوع رستوران، درجه هتل، نوع امکانات رفاهی و تفریحی متفاوت می باشند. مسافران کشور فنلاند می توانند برای کاهش هزینه های سفر خود در هتل هایی با درجه پایین تر یا رستوران هایی ارزان تر به اقامت یا صرف غذا بپردازند.

هم چنین می توانند مواد غذایی خود را از فروشگاه های ارزان قیمت خریداری نمایند. برخی از افراد برای کاهش هزینه سفر خود، در بیرون از شهر و در پارک و فضای عمومی چادر مسافرتی بر پا کرده و در چادر اقامت می کنند. برای صرفه جویی و کاهش هزینه مسافران می توانند از سایت کوچ سرفینگ استفاده کرده و به صورت رایگان برای خود اقامتگاه پیدا کرده و علاوه بر اقامت رایگان، راهنما محلی نیز در تمامی مدت سفر، آن ها را همراهی می کند.

هزینه اخذ ویزا و سفر به فنلاند

استفاده از موسسه های حقوقی برای دریافت وقت سفارت فنلاند

در متون بالا به چگونگی دریافت وقت سفارت اشاره کردیم. حال در بعضی از موارد افراد به دلیل مشغله کاری بالا توان این را ندارند که خود به صورت شخصی نسبت به دریافت وقت سفارت و سایر پروسه های آن اقدام نمایند. در این راستا موسسه ها و آژانس های مسافرتی موجود می باشند تا نسبت به دریافت وقت سفارت و پروسه های مربوط به سفر، افراد را یاری دهند. با استفاده از این موسسات افراد فقط برای مصاحبه، امضا و اثر انگشت به سفارت مراجعه می نمایند و در واقع موسسات را وکیل خود برای انجام امور قرار داده اند. بعد از انجام کارها و اخذ ویزا توسط موسسه مربوطه، افراد مبلغ ناچیزی را به آن ها پرداخت می کنند. در کل می توان گفت استفاده از این موسسات بسیار مرقون به صرفه است. زیرا شما هم در هزینه و هم در زمان خود صرفه جویی نموده اید.

استفاده از موسسه های حقوقی برای دریافت وقت سفارت فنلاند

بحث پایانی

در پایان باید یک سری قوانین را به اطلاع همه افرادی که قصد سفر به کشور فنلاند دارند، برسانیم. ابتدا توجه داشته باشید که در وقت سفارت فنلاند، به موقع حاضر شوید و تاخیر نداشته باشید. هنگام مصاحبه صادقانه و صریح به همه سوالات پاسخ دهید. هم چنین در هنگام مصاحبه استرس نداشته باشید و با اعتماد به نفس کافی، تماس چشمی مناسب، اطلاعات کافی از سوالات مصاحبه در سفارت این کشور حضور یابید. به تاریخ ویزا خود دقت داشته باشید و سر تاریخ مقرر خاک کشور فنلاند را ترک نمایید در غیر این صورت تخلف کرده اید و جریمه خواهید شد. قبل از سفر به خوبی از مقررات کشور فنلاند با خبر شوید، که در طول سفر دچار مشکل نشوید.  امیدواریم که در این متن به خوبی شما را با وقت سفارت فنلاند آشنا کرده و نکات لازم برای اخذ ویزا و سفر به این کشور را در اختیارتان قرار داده باشیم. از همراهی شما بسیار سپاس گذاریم.

نوشته شده در پنجشنبه 3 خرداد 1397ساعت 11:58 توسط راهنمای تور وسفر|


آخرين مطالب
» <-PostTitle->

Design By : بست بلاگ